Kurv

Fri fragt fra 500 kr. │ Prismatch på alle varer │ Levering 1-2 hverdage

UrbanOutdoor.dk

Godt grej, top service, stærke priser

Hos UrbanOutdoor har vi en mission: 

Vi vil levere det bedste grej til de bedste priser og med den bedste service. 

Det er det, vi investerer al vores energi i. Så er den ikke længere.

UrbanOutdoor.dk er startet i 2014 og er i dag en markant forhandler af grej til det aktive udendørsliv til private såvel som professionelle, foreninger og institutioner. 

Bedste service

Vi er en specialiseret webshop og vores udgangspunkt er online. Det betyder, at vi har gjort det til vores speciale, at yde personlig og faglig kvalificeret betjening via vores digitale platforme og via telefonen. Du kan altid nå os via e-mail, telefon eller Messenger. Vi besvarer langt de fleste henvendelser inden for få timer og maksimalt inden for en arbejdsdag. 

Når du så har lavet en bestilling, er opgaven at få varerne frem til dig så hurtigt som muligt. Ofte vil du opleve, at varen ankommer allerede dagen efter din bestilling. Normalt går der maksimum to arbejdsdage. Læs mere om levering her

Vi anvender Trustpilot til indsamling af kundefeedback, og du kan altid se andre kunders oplevelse på vores Trustpilot profil

UrbanOutdoor.dk er e-mærket

Vores webshop er certificeret af e-mærket. Det er din garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.

Kundeservice

Bedste grej, bedste kvalitet

Hos UrbanOutdoor.dk har få og nøje udvalgte leverandører. Når vi vælger leverandører, fokuserer vi ikke bare kvaliteten, men også på producentens eftersalgsservice. Det er din garanti for hurtig og kundefokuseret opfølgning, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med produktet. 

Se kontaktside

Bedste priser

Vi er 100% opsat på, at være din foretrukne outdoor butik, og du vil altid finde meget skarpe priser på det bedste grej. Vi vil være billigst og derfor tilbyder vi prisgaranti på alle varer. Læs her om hvordan du udnytter prisgarantien.

Firmainformation

Salg & administration

UrbanOutdoor ApS

CVR: 41027851

Bondeshøjvej 1

8382 Hinnerup

Tel: 31404241

Emal: kontakt@urbanoutdoor.dk

Lager & Logistik

UrbanOutdoor.dk

c/o TMC Lager & Logistik ApS

Vintapperbuen 29

4070 Kirke Hylling