Kunderne har ordet

Hos Urban Outdoor har vi valgt at bruge Confidoo til kundeanmeldelser og feedback. Det har vi, fordi vi mener at Confidoo's system giver en høj grad af troværdighed i anmeldelserne. Blandt andet sikrer Confidoo, at anmeldelser kommer fra kunder, der rent faktisk har handlet hos os. Confidoo sørger også for, at alle kunder, uden undtagelse, får mulighed for at dele deres oplevelse.  Hvis du klikker på Confidoo logoet her på siden, kan du se de anmeldelser, vi har modtaget.  Vi håber at vi også modtager din.

Sådan anmelder du

Et par dage efter du har handlet hos os, vil du modtage en invitation fra Confidoo til at lave en anmeldelse. Det betyder meget for os, hvis du vil tage dig tid til at give os lidt feedback på din oplevelse. Du hjælper samtidig andre, der også der overvejer at handle hos os. Det tager max 1 minut.

Hvis du har andet feedback

Hvis du ikke har handlet (eller ikke ønsker at anvende Confidoo) men stadig ønsker at give os feedback, vil vi lige så gerne høre fra dig. Vi vil blive super glade for ris og ros af enhver art, forslag til forbedring af din shopping-oplevelse, varer du gerne så i butikken osv. Du kan altid skrive direkte til os via feedback-boksen her på siden. Du kan også skrive til kontakt@urbanoutdoor.dk via din egen mail. Alle henvendelser besvares naturligvis. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Jeg har noget på hjertet: