Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på UrbanOutdoor.dk til levering i Danmark.

Virksomheden

UrbanOutdoor.dk ejes og drives af  TG Group Aps CVR nr.: 34578982 ⎪ Tel: +45-31404241

E-mail: Kontakt@UrbanOutdoor.dk ⎪ Website: https://urbanoutdoor.dk

Lager & forsendelse

Vintapperbuen 29, 4070 Kirke Hyllinge

Salg & Administration

Ørbakkevej 30, 3230 Græsted

Åbningstider
Telefon: Vores telefon er åben alle hverdage mellem 09.00 og 17.00.

Website: Hjemmesiden holder åbent 24/7. 

Sikker betaling

Når du handler på UrbanOutdoor.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK - Danske kroner og er inklusive moms.

Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort

UrbanOutdoor.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Du kan også vælge at betale med ViaBill. Med ViaBill har du mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder. Hvis du vælger at betale med ViaBill sker betalingen via vores samarbejdspartner ViaBill A/S. Du kan læse mere om vilkårene for anvendelse af ViaBill på ViaBill's hjemmeside her: https://viabill.com/terms.

Levering

Når du handler hos UrbanOutdoor.dk, kan du vælge, hvordan du vil have dine varer leveret. Vi samarbejder med GLS og tilbyder levering til en pakkeshop valgt af dig, din privat adresse eller din arbejdsplads.  Lagervarer leveres inden for 1-3 hverdage efter dit køb

Vi kan levere til gyldige postadresser i Danmark. Det er for tiden ikke muligt at bestille levering til Grønland og Færøerne.

Bemærk: Hvis din bestilling vejer mere end 20 kg., kan GLS ikke levere den til Pakkeshop. Så skal du vælge levering til hjemmeadresse eller arbejdsplads. Hvis du har valgt Pakkeshop på en bestilling over 20 kg. vil vi kontakte dig for ændring af leveringssted.

LEVERINGSTYPER OG PRISER

Afhentning fra GLS Pakkeshop
Leveringsomkostninger: 39 kr.
Ved køb over 999 kr.: Gratis
Vi sender din bestilling til en GLS Pakkeshop valgt af dig. Du modtager automatisk besked via SMS/e-mail når dine varer er klar til afhentning. Bemærk: Pakkeshop levering kan ikke arrangeres, hvis din vare vejer mere end 20 kg.

GLS Erhvervspakke – Levering til arbejdsplads
Leveringsomkostninger: 49 kr.

Ved køb over 999 kr.: Gratis
Vi sender pakken med GLS til din arbejdsplads (virksomheder, institutioner, foreninger mv.) i Danmark.

GLS Privatpakke – Levering til privatadresse
Leveringsomkostninger: 59 kr.
Ved køb over 999 kr.: Gratis
Vi sender pakken med GLS til din privatadresse.

LEVERINGSTID
Varer der bestilles inden kl. 1200 på en hverdag afsendes samme dag. Når varen er afsendt, modtager du en bekræftelse på at varen er på vej. I bekræftelsesmailen er der et sporingsnummer og et link til pakkesporings-siden på GLS.dk. Her kan du altid se, hvor langt pakke er kommet.

Normalt kan du forvente at modtage pakken dagen efter, at vi har sendt den. Rettidig levering forudsætter at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, kan du altid ringe til os på telefon 31404241. Du kan også skrive til kontakt@urbanoutdoor.dk. Så prøver vi at løse problemet i samarbejde med GLS. Skulle det værst tænkelige være sket og varen er bortkommet, sender vi naturligvis en ny uden beregning.

Jeg vil bytte en vare

Du kan kvit og frit bytte varen til en anden vare i op til 30 dage efter modtagelsen. Det betyder, at vi betaler alle omkostning i forbindelse med returnering og forsendelse af den nye vare.

Hvis du ønsker bytte varen, bedes du skrive til kontakt@urbanoutdoor.dk oplyse dit ordrenummer, samt hvilken vare du ønsker i stedet. Vi vil så sende dig en forudbetalt pakke-label, som du blot printer ud og sætter på pakken – helst i en plastik lomme – og afleverer den på posthuset.

Du kan også selv lægge ud for returfragten, og bagefter sende os en kopi af fakturaen samt dit kontonummer. Så refunderer vi straks dine udgifter til porto.

Når varen sendes retur, skal du altid udfylde og vedlægge den retur seddel, du modtog sammen med varen. Vi sender den anden vare, så snart vi har modtaget den vare, du vil bytte.

For at du kan bytte varen, er det en forudsætning, at den ikke har været i brug og fremstår som ny i uåbnet emballage.

Fortrydelsesret

Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Dvs. du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kontakt@urbanoutdoor.dk. I din meddelelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Returnering ved fortrydelse

Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra det øjeblik du har modtaget den. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at varen er pakket forsvarligt ind, når den sendes tilbage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget vare retur i god behold. Tilbagebetalingen gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvor skal varen sendes til

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

UrbanOutdoor.dk
℅ TMC Lager & Logistik Aps
Vintapperbuen 29

4070 Kirke Hyllinge

Varer skal altid returneres med omdeling. Varer sendt pr efterkrav eller til pakkeshops modtages ikke. Det anbefales at varen sendes med pakkepost, så du har et sporingsnummer på forsendelsen. Efter forudgående aftale kan du også aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt en udfyldt fortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen 

Købelovens mangels-regler finder anvendelse på varekøb

Når du handler på urbanoutdoor.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvordan reklamerer jeg

Du reklamerer ved at skrive til kontakt@urbanoutdoor.dk. Det vil være en hjælp hvis du beskriver problemet så detaljeret som muligt. Medsend gerne et foto af fejlen.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

UrbanOutdoor.dk
℅ TG Group Aps
Ørbakkevej 30

3230 Græsted

Hvad skal medsendes?

Når du sender varen bedes du vedlægge vores RMA skema her.  Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn 
Adresse 
Telefonnummer 

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos TG Group Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.<

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer alle kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer alle kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til urbanoutdoor.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos TG Group ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TG Group ApS via e-mail nederst på siden.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@urbanoutdoor.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 04.09.2018