News

Nyt mærke på UrbanOutdoor.dk - YETI March 04 2018

Yeti Passion One sovepose på mur i Rom med udsigt

Her op til foråret er vi gået hen og blevet lidt småforelskede. Vi har nemlig modtaget de første soveposer fra Yeti, som er et helt ny mærke i butikken. Det er simpelthen kærlighed ved første blik.  

Yeti er den absolut førende producent af højtydende soveposer og beklædning i dun. Firmaet er danskejet og har eksisteret siden 1983. Fra starten var ideen at producere eksklusivt udendørs grej i absolut top kvalitet. For at kunne styre kvaliteten var strategien fra starten at produktionen skulle ligge i Europa, og det gør den stadig. Det er stik modsat 90% af industrien, som af omkostningsmæssige årsager har outsourcet fremstillingen til eksempelvis Kina. En ægte Yeti fremstilles derimod i Tyskland på Yeti's egen fabrik. Dermed sikrer man, at man har nøje kontrol over hvert eneste skridt i processen mod det færdige produkt. Der er simpelthen tale om kompromisløs tysk kvalitet nøjagtig som man ser det hos Audi eller BMW. 

Siden starten har ambitionen været at skabe verdens bedste sovepose. Intet mindre. I processen har Yeti konstant sat nye standarder for, hvad man kan opnå, når man udelukkende anvender de allerbedste materialer og kombinerer det med innovativt design og dygtigt håndværk. Yeti blev derfor også hurtigt et foretrukket valg for entusiaster over hele verden, og Yeti har adskillige gange været en vigtig del af udstyret på ekspeditioner under de allermest ekstreme forhold. 

Den vigtigste komponent i en Yeti er uden tvivl dunene. Ægte dun er et af naturens allerfineste produkter med egenskaber som det endnu ikke har været muligt at overgå med kunstige materialer. Dun har en uovertruffen varme / vægt ratio, som skyldes dunenes evne til at indkapsle luften. Derudover er dun fra naturens side lette at komprimere, men vender tilbage til sin oprindelige form når presset forsvinder. Disse egenskaber gør at en dunsovepose fylder og vejer mindre end en sovepose i syntetiske materialer. 

Dun er imidlertid ikke bare dun. Det er et produkt, der kræver viden om hele fremstillingskæden fra ægget til den færdige vare. Gennem årene har Yeti udviklet en unik ekspertise på dette område, hvor der bl.a. lægges vægt på fuglenes velfærd. Alt arbejde med dun foregår med respekt for naturen og med fokus på konstant at udvikle og forbedre standarden. 

Hos UrbanOutdoor har vi til denne sæson valgt at fokusere på soveposer fra den populære Tension serie samt den prisvindende Passion serie. Tension soveposerne er højtydende, håndlavede kvalitetssoveposer, der trods den høje standard ligger i et prisleje hvor de fleste kan være med. Med Passion serien har Yeti sat nye standarder og høstet et utal af priser. Yeti Passion One har længe holdt skansen som den letteste sovepose i verden. Den er nu slået med nogle få gram, men det er selvfølge Yeti selv, der med Yeti Fever Zero har løftet barren endnu højere. 

Se de fede Yeti soveposer her på UrbanOutdoor.dk. Hvis du vil savner lidt råd og vejledning til valg af sovepose, så giv os et ring på 31404241.