News

NYHED - Fald i et med naturen med DD Nest Hammock May 29 2019

Der er mange af os, som rent visuelt gerne vil "larme" så lidt som muligt, når vi befinder os i naturen. Når vi bliver et med omgivelserne, er det ligesom om, vi kommer lidt tættere på og oplever det hele lidt mere intenst.

Derfor ser vi også, at en del af det udstyr, der kommer på markedet i disse år, er fremstillet i moderne camouflage mønstre, der ofte har sit udspring i forbindelse med taktisk militærgrej. Det gælder naturligvis også hængekøjerne.

At hængkøjer også kan fås i camouflage materialer, er ikke i sig selv en nyhed. Det er efterhånden to år siden, at Skotske DD Hammocks kom med en MultiCam version af deres populære Frontline Hammock, hvor hængekøjestoffet var fremstillet med DD's egenudviklede camouflage design.

Den hidtil bedst camouflerede hængekøje

Nu er DD Hammocks imidlertid gået hele vejen. Med den helt nye (2019) DD Nest Hammock, har DD udviklet en hængekøje, hvor man kan ligge som i en kokon, helt omsluttet af DD's effektive camouflage design. Den kommer nemlig med en camouflage mønstret overdel, der er fæstnet med lynlås i begge sider.

DD Nest Hammock med camouflage farvet overdel

DD Nest Hammock

Overdelen er fremstillet i et åndbart materiale, og er udstyret med et udsigtsvindue med et fintmasket myggenet. Så kan man ligge helt i skjul og kigge ud, uden at dyr eller mennesker kan kigge ind. Samtidig vil det effektive design sikre, at man smelter naturligt sammen med omgivelserne. 

Komfortabel hængekøje i åndbart materiale

Selve hængekøjen er fremstillet i et åndbart dobbelt-lags materiale, nøjagtigt som man kender det fra DD's populære Frontline Hammock. Det gør det muligt at isolere den ved at indskyde et isoleringsmateriale (liggeunderlag, tæppe osv.) mellem de to lag.  

Når du er træt af at ligge i skjul, kan du lyne overdelens lynlåse op, og rulle den op over hængekøjen. Så får du helt frit udsyn hele vejen rundt. Alternativt kan du vende hængekøjen på hovedet, så overdelen befinder sig på undersiden. Så opnår man samme effekt. 

Indvendig i hængekøjen har DD monteret 4 små opbevaringslommer til smågrej og værdigenstande. Der medfølger også 2 ophægningsløkker, som eksempelvis kan anvendes til ophængning af din lommelygte.

 DD Nest Hammock er klar til turen i naturen

Ud over hængekøje med 2-lags stof, overdel, lommer osv. så er DD Nest Hammock udstyret med 2 x 5 meter super stærk ophængningsline, og er dermed klar til masser af fantastiske sommernætter i naturen. Hvis der er udsigt til regnvejr, kan det være en god ide at supplere med et oversejl. En hvilken som helst tarp ville kunne bruges (anbefalet størrelse 3x3 meter), men hvis du synes at tarp'en skal matche hængekøjen så er det være at overveje DD Tarp 3x3 MultiCam, som er fremstillet med et identisk camouflage design. 

Se mere om DD's Nest Hammock her. 

 

 

 


Nyt mærke på UrbanOutdoor.dk - YETI March 04 2018

Yeti Passion One sovepose på mur i Rom med udsigt

Her op til foråret er vi gået hen og blevet lidt småforelskede. Vi har nemlig modtaget de første soveposer fra Yeti, som er et helt ny mærke i butikken. Det er simpelthen kærlighed ved første blik.  

Yeti er den absolut førende producent af højtydende soveposer og beklædning i dun. Firmaet er danskejet og har eksisteret siden 1983. Fra starten var ideen at producere eksklusivt udendørs grej i absolut top kvalitet. For at kunne styre kvaliteten var strategien fra starten at produktionen skulle ligge i Europa, og det gør den stadig. Det er stik modsat 90% af industrien, som af omkostningsmæssige årsager har outsourcet fremstillingen til eksempelvis Kina. En ægte Yeti fremstilles derimod i Tyskland på Yeti's egen fabrik. Dermed sikrer man, at man har nøje kontrol over hvert eneste skridt i processen mod det færdige produkt. Der er simpelthen tale om kompromisløs tysk kvalitet nøjagtig som man ser det hos Audi eller BMW. 

Siden starten har ambitionen været at skabe verdens bedste sovepose. Intet mindre. I processen har Yeti konstant sat nye standarder for, hvad man kan opnå, når man udelukkende anvender de allerbedste materialer og kombinerer det med innovativt design og dygtigt håndværk. Yeti blev derfor også hurtigt et foretrukket valg for entusiaster over hele verden, og Yeti har adskillige gange været en vigtig del af udstyret på ekspeditioner under de allermest ekstreme forhold. 

Den vigtigste komponent i en Yeti er uden tvivl dunene. Ægte dun er et af naturens allerfineste produkter med egenskaber som det endnu ikke har været muligt at overgå med kunstige materialer. Dun har en uovertruffen varme / vægt ratio, som skyldes dunenes evne til at indkapsle luften. Derudover er dun fra naturens side lette at komprimere, men vender tilbage til sin oprindelige form når presset forsvinder. Disse egenskaber gør at en dunsovepose fylder og vejer mindre end en sovepose i syntetiske materialer. 

Dun er imidlertid ikke bare dun. Det er et produkt, der kræver viden om hele fremstillingskæden fra ægget til den færdige vare. Gennem årene har Yeti udviklet en unik ekspertise på dette område, hvor der bl.a. lægges vægt på fuglenes velfærd. Alt arbejde med dun foregår med respekt for naturen og med fokus på konstant at udvikle og forbedre standarden. 

Hos UrbanOutdoor har vi til denne sæson valgt at fokusere på soveposer fra den populære Tension serie samt den prisvindende Passion serie. Tension soveposerne er højtydende, håndlavede kvalitetssoveposer, der trods den høje standard ligger i et prisleje hvor de fleste kan være med. Med Passion serien har Yeti sat nye standarder og høstet et utal af priser. Yeti Passion One har længe holdt skansen som den letteste sovepose i verden. Den er nu slået med nogle få gram, men det er selvfølge Yeti selv, der med Yeti Fever Zero har løftet barren endnu højere. 

Se de fede Yeti soveposer her på UrbanOutdoor.dk. Hvis du vil savner lidt råd og vejledning til valg af sovepose, så giv os et ring på 31404241.  

 

 


Nyhed: DD Bergen Rucksack 45l November 18 2015

Så er der godt ny til rygsækfolket. DD Hammocks Bergen Rucksack kan nu fås i Danmark - nemlig lige her på UrbanOutdoor.dk.