News

Tidsfrister for julehandlen 2018 November 01 2018

Sidste frist for Julegaven

Vi du være sikker på at modtage gaverne inden jul, kan du handle til og med den 20. december kl 1200.

Forlænget bytteret

I anledning af julen har vi forlænget bytteretten. Det betyder, at alle varer købt fra og med den 1. november 2018. frit kan byttes frem til 15 januar 2018. 

Vi ønsker jer god fornøjelse med julehandlen. 

Venlig hilsen

UrbanOutdoor.dk

NORDISK Telemark 2 LW


Konkurrence: Vind en hængekøje fra DD Hammocks April 27 2018

Denne weekend har vi sat en super fed DD Frontline Hammock på højkant! Hvis du vil have chancen for at vinde den, kan du deltage i konkurrencen på vores Facebook side.

1. Gå ind på Facebook siden

2. "SYNES GODT" om opslaget.

3. Drop en kommentar

Så er du automatisk med i lodtrækningen.

Interesseret i flere konkurrencer og gode tilbud? Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Information om DD Frontline Hammock

Alle tiders mest populære hængekøje til overnatning i naturen. DD Frontline er fremstillet i åndbart materiale og leveres inklusiv myggenet og 10m webbing til ophængning. Konstruktionen giver masser af luft, plads og udsyn under myggenettet. Er der ikke behov for myggenet, kan det bindes op over hængekøjen eller du kan blot vende den om så nettet sider på undersiden. Med en hængekøje kan du overnatte hvorsomhelst, og så vejer den samlet bare 1.035 gram.

Husk at DELTAGE NU for at være med i konkurrencen!

Læs mere om DD Frontline Hammock

Weekend konkurrence DD Frontline Hammock

God weekend til jer alle
Urban Outdoor
----------
Konkurrencen løber indtil 29. aprili kl. 24.00
Vinderen findes den efterfølgende dag ved tilfældig lodtrækning.
Vinderen kontaktes via kommentarfeltet.
Præmien består af en DD Frontline Hammock.
Præmien sendes gratis til nærmeste GLS Pakkeshop.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter el. anden vare.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Den står www.UrbanOutdoor.dk nemlig for.

Glem alt om camping - nu er det GLAMPING! April 22 2018

Vil du ud og være tæt på naturen med hader at skulle gå på kompromis med komforten, så check lige den nye luksus-camping trend, som verden over har fået det meget velklingende navn "Glamping" .

Nyt mærke på UrbanOutdoor.dk - YETI March 04 2018

Yeti Passion One sovepose på mur i Rom med udsigt

Her op til foråret er vi gået hen og blevet lidt småforelskede. Vi har nemlig modtaget de første soveposer fra Yeti, som er et helt ny mærke i butikken. Det er simpelthen kærlighed ved første blik.  

Yeti er den absolut førende producent af højtydende soveposer og beklædning i dun. Firmaet er danskejet og har eksisteret siden 1983. Fra starten var ideen at producere eksklusivt udendørs grej i absolut top kvalitet. For at kunne styre kvaliteten var strategien fra starten at produktionen skulle ligge i Europa, og det gør den stadig. Det er stik modsat 90% af industrien, som af omkostningsmæssige årsager har outsourcet fremstillingen til eksempelvis Kina. En ægte Yeti fremstilles derimod i Tyskland på Yeti's egen fabrik. Dermed sikrer man, at man har nøje kontrol over hvert eneste skridt i processen mod det færdige produkt. Der er simpelthen tale om kompromisløs tysk kvalitet nøjagtig som man ser det hos Audi eller BMW. 

Siden starten har ambitionen været at skabe verdens bedste sovepose. Intet mindre. I processen har Yeti konstant sat nye standarder for, hvad man kan opnå, når man udelukkende anvender de allerbedste materialer og kombinerer det med innovativt design og dygtigt håndværk. Yeti blev derfor også hurtigt et foretrukket valg for entusiaster over hele verden, og Yeti har adskillige gange været en vigtig del af udstyret på ekspeditioner under de allermest ekstreme forhold. 

Den vigtigste komponent i en Yeti er uden tvivl dunene. Ægte dun er et af naturens allerfineste produkter med egenskaber som det endnu ikke har været muligt at overgå med kunstige materialer. Dun har en uovertruffen varme / vægt ratio, som skyldes dunenes evne til at indkapsle luften. Derudover er dun fra naturens side lette at komprimere, men vender tilbage til sin oprindelige form når presset forsvinder. Disse egenskaber gør at en dunsovepose fylder og vejer mindre end en sovepose i syntetiske materialer. 

Dun er imidlertid ikke bare dun. Det er et produkt, der kræver viden om hele fremstillingskæden fra ægget til den færdige vare. Gennem årene har Yeti udviklet en unik ekspertise på dette område, hvor der bl.a. lægges vægt på fuglenes velfærd. Alt arbejde med dun foregår med respekt for naturen og med fokus på konstant at udvikle og forbedre standarden. 

Hos UrbanOutdoor har vi til denne sæson valgt at fokusere på soveposer fra den populære Tension serie samt den prisvindende Passion serie. Tension soveposerne er højtydende, håndlavede kvalitetssoveposer, der trods den høje standard ligger i et prisleje hvor de fleste kan være med. Med Passion serien har Yeti sat nye standarder og høstet et utal af priser. Yeti Passion One har længe holdt skansen som den letteste sovepose i verden. Den er nu slået med nogle få gram, men det er selvfølge Yeti selv, der med Yeti Fever Zero har løftet barren endnu højere. 

Se de fede Yeti soveposer her på UrbanOutdoor.dk. Hvis du vil savner lidt råd og vejledning til valg af sovepose, så giv os et ring på 31404241.  

 

 


Tidsfrister for julehandlen 2017 November 20 2017

Sidste frist for Julegaven

Vi du være sikker på at modtage gaverne inden jul, kan du handle til og med den 21. december kl 1200.

Forlænget bytteret

I anledning af julen har vi forlænget bytteretten. Det betyder, at alle varer købt fra og med den 1. november 2017. frit kan byttes frem til 15 januar 2018. 

Vi ønsker jer god fornøjelse med julehandlen. 

Venlig hilsen

UrbanOutdoor.dk

 

NORDISK Telemark 2 LW

 


DD Travel eller DD Frontline? October 06 2017

Et spørgsmål vi ofte bliver stillet af kommende hængekøjeejere, der har kig på DD’s populære hængekøjer, er om de skal vælge DD Frontline eller DD Travel modellen.  Svaret er ganske enkelt, at det afhænger af dit behov.

Forskellen på de to hængekøjer skal findes i materialet, de er fremstillet af. Selve konstruktionen er nøjagtig den samme. De er altså lige store, har begge dobbelt lag med velco, myggenet med lynlås i begge sider, samme ophængning, fylder lige meget (lidt) i oppakningen osv.

Imidlertid forholder det sig således, at DD Travel modellen er fremstillet i materiale, der er vandtæt, hvorimod DD Frontline i materiale der er åndbart. Mange tænker så helt naturligt, (sikkert med sommerens våde vejr i hukommelsen), at så må Travel modellen være at foretrække i det danske klima.

Sådan forholder det sig imidlertid ikke nødvendigvis.

Langt de fleste hængekøjer du finder på markedet, er lavet i åndbart materiale. Det skyldes simpelthen, at når hængekøjen bliver vandtæt, så gælder det begge veje. Det er ikke bare fugten udefra, der ikke kan komme ind. Det er også fugtig luft indefra, der ikke kan slippe ud. Når varm og fugtig luft fra din krop og dine ånde har svært ved at komme væk, så kan der dannes kondens når den varme og fugtige luft møder det køligere hængekøjestof. Det er imidlertid ikke bare fugten fra dig selv, der kan skabe kodens, det kan også komme fra den fugt, der allerede er i luften.

Hvis man køber en vandtæt hængekøje, med det formål at undgå at blive våd, så risikerer man altså det modsatte. Kodens i hængekøjen er ikke altid hyggeligt, selv om man først opdager det om morgenen, når man vågner op til en fugtig sovepose.

Hvorfor så overhovedet have en vandtæt hængekøje?

Jo, DD har lavet en vandtæt model, fordi den så også kan bruges som en slags bivi direkte på jorden. Dvs. at en vandtæt hængekøje giver lidt flere anvendelsesmuligheder. Hvis du skal vandre i et område, hvor ikke er så mange ophængningsmuligheder, eksempelvis på fjeldet hvor man nogle dage kan være over trægrænsen og andre dage under, så kan den vandtætte løsning evt. spare dig for at have et ekstra telt med. Med en vandtæt DD Travel sat op som bivi på jorden, er du isoleret mod fugt fra jorden, og samtidig beskyttet mod myg under myggenettet.

Med hvad så med kondensen?

Der er mange faktorer der afgør, hvor meget kondens du oplever i en DD Travel. Vejret spiller naturligvis en stor rolle, temperaturen, luftens eget fugtindhold, vindforhold osv. har alle indflydelse på kondensdannelsen inde i hængekøjen. Det behøver ikke være et stort problem, men når det sker, er det et irritationsmoment, man oftest gerne ville være foruden. Der er flere ting, man kan gøre for at reducere risikoen for kondens. Hvad der virker, kan være noget individuelt, så det kan være et spørgsmål om at eksperimentere. En vigtig deltalje, vi har observeret, er at der ofte er en sammenhæng mellem typen af isolering, der anvendes og graden af kondens. Eksempelvis viser erfaringerne, at når der anvendes et skumliggeunderlag som isolering, øger det risikoen for kondens. Anvender man derimod en underquilt / underblanket, er der mange der rapporterer, at de stort set aldrig oplever kodens i nævneværdig grad. Det skyldes, at når din underquilt er sat rigtigt op, vil luften på den udvendige side af hængekøje opnå stort set samme temperatur som luften på indersiden. Dermed er der ingen kuldebro, som fugten kan kondensere imod. Andre faktorer kan være om opsætningen af din tarp tillader tilstrækkelig god ventilation.

Så hvad skal man vælge?

Med udgangspunkt i ovenstående, vil vores anbefaling oftest lyde, at medmindre du har planer om også at skulle anvende hængekøjen direkte på jorden som bivi, så vil du i længden blive gladest for en Frontline.

Om du bliver våd i regnvejr i en hængekøje, der ikke er vandtæt, har ikke noget med hængekøjens eget materiale at gøre. Her er det afgørende, at du anvender en vandtæt tarp over hængekøjen, og at den sættes rigtigt op, så du hænger i læ for både vind og regn. En åndbar hængekøje i kombination med en vandtæt tarp, vil være den bedste løsning for de fleste.

Hvis du derimod, gerne vil have muligheden for også at bruge den som bivi, så bør du overvej DD Travel hængekøjen. Du skal blot være opmærksom på problematikken med kondens. 

Du kan i øvrigt finde masser af information på nettet fra andre brugere om deres oplevelse med kondes i Travel, og hvordan det kan minimeres.  

Har du spørgsmål til valg af hængekøje, så giv os et ring på 31404241. Vi er altid klar med et godt råd.

Se DD Frontline Hammock her .

Se DD Travel Hammock her.


Vi er ude...du får rabat September 15 2017

Kære Kunde,

Her i september har vi planlagt et par ture, hvor vi tester nyt grej til 2018 sæsonen. Det betyder at vi kører med lidt nedsat bemandning i følgende perioder:

Periode 1:  15. - 18. september
Periode 2:  22. - 26. september

Disse dage vil lageret fortsat være fuldt bemandet, og alle bestillinger på lagervarer bliver afsendt som normalt. 

Imidlertid vil vores kundeservice være lukket,. Det betyder, at ikke vil kunne besvare telefon, mails eller messenger beskeder i det omtalte tidsrum. Alle henvendelser modtaget mens vi er væk, vil imidlertid blive behandlet og svaret straks vi er tilbage.

Mens vi er ude, er der imidlertid lidt ekstra at spare på det fede grej. Med nedenstående rabatkode, får du 10% rabat på alle varer, der ikke allerede er nedsat. 

Kode: KOMUD10

Venlig hilsen

UrbanOutdoor


Vind en DD Frontline hængkøje July 27 2017

I weekenden's sommerkonkurrence, er det nu den populære DD Frontline Hammock vi sætter på højkant! Hvis du vil have chancen for at vinde den, skal du deltage i konkurrencen via Facebook:

1. Gå ind på vores Facebook side

2. "SYNES GODT" om opslaget.

3. Drop en kommentar

Interesseret i flere konkurrence og gode tilbud? Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Information om DD Frontline Hammock

En funktionel og komfortabel hængekøje, fremstillet i åndbart materiale, inklusiv myggenet og 10m webbing til ophængning. Konstruktionen giver masser af luft, plads og udsyn under myggenettet. Er der ikke fare for myg og kryb, kan du blot vende hængekøjen om, og være fri for nettet. Med en samlet vægt på blot 1.035 gram, og mulighed for isolering med liggeunderlag (ikke inkluderet), har DD Hammocks produceret en kvalitetshængekøje til til en pris hvor alle kan være med.

Husk at DELTAGE NU for at være med i konkurrencen!

Læs mere om DD Frontline Hammock

Weekend konkurrence DD Frontline Hammock

God weekend til jer alle
Urban Outdoor
----------
Konkurrencen løber indtil 30. juli kl. 24.00
Vinderen findes den efterfølgende dag ved tilfældig lodtrækning.
Vinderen kontaktes via kommentarfeltet.
Præmien består af en DD Frontline Hammock.
Præmien sendes gratis til nærmeste GLS Pakkeshop.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter el. anden vare.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Den står www.UrbanOutdoor.dk nemlig for.

Vind en Nordisk Classic Duffle Bag July 21 2017

Deltag og vind en Nordisk Classic Duffle (65L)

I denne weekend kan du vinde den lækre Classic Duffle (65L) fra Nordisk. Hvis du vil have chancen, skal du deltage i konkurrencen via Facebook:

1. Gå ind på vores Facebook side

2. "SYNES GODT" om opslaget.

3. Smid en kommentar i kommentarfeltet.

Hjælp os med at sprede budskabet. Del gerne, så dine venner også får chancen. Husk! Der er fede præmier hver uge hen over sommeren. "SYNES GODT" om Urban Outdoor så du kan være med.

Interesseret i flere konkurrence og gode tilbud? Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Information om Nordisk Classic Duffle

Classic Duffle har et super flot look i retro-stil. Brug den som nem rejsetaske, til fx lejr-, kano- eller anden aktiv weekendtur. Materialet er kraftigt og slidstærkt, så "bag'en" tåler virkeligt lidt af hvert. Vægt 1.130 gram og 65L.

Værdi DKK 599,00.

Husk at DELTAGE NU for at være med i konkurrencen!

Læs mere om Nordisk Classic Duffle, 65L

 Nordisk Classic Duffle 65L 

God weekend til jer alle
Urban Outdoor
----------
Konkurrencen løber indtil 23. juli kl. 24.00
Vinderen findes den efterfølgende dag ved tilfældig lodtrækning.
Vinderen kontaktes via kommentarfeltet.
Præmien består af én Nordisk Classic Duffle (65L) til en værdi af DKK 599,-
Præmien sendes gratis til nærmeste GLS Pakkeshop.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter el. anden vare.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Den står www.UrbanOutdoor.dk nemlig for.


Isolering i hængekøjen: Underquilt el. liggeunderlag? December 09 2016

Under quilt på hængekøje fra DD Hammocks

At hængekøjer er blevet et populært alternativ til telt og shelter kan næppe undre. De fleste oplever en stor forbedring i komforten, hvilket betyder bedre nattesøvn og dermed en langt mere positiv oplevelse af opholdet i naturen. En hængekøje er samtidig nem at håndtere. Ofte hurtigere og enklere at sætte op/tage ned end teltet. Og hvis du kan lide at nørde, er der uendelige muligheder for at eksperimentere med ophængningsystemer, komfort justering, isolering osv. 

Misforstå os ikke. Det er ikke kompliceret at overnatte i en hængekøje. Tværtimod. Hvis du bare vil have noget der virker og teknikken ikke interesserer dig, så er hængekøjen et super valg.  For dig der gerne vil mere, vil der imidlertid også være masser af mulighed for at udfolde din kreativitet. 

I dette indlæg vil vi gerne fokusere lidt på isolering.  På vore skandinaviske breddegrader er det nemlig stort set altid nødvendigt at tænke på isolering i hængekøjen. Det gælder uanset om det er sommer eller vinter. En god tommelfingerregel, er termometret bør vise 20 grader og over, hvis du skal undvære isolering. Der er ikke mange sommernætter, hvor det er tilfældet. 

Det skyldes to forhold, som påvirker temperaturen i hængekøjen:
  1. Uanset din sovepose's temperaturrating, er isoleringsevnen på liggefladen stort set lig nul. Det skyldes, at fibrene i soveposen mister deres isoleringsevne hvor kroppens vægt presser den sammen. 
  1. Hængekøjes underside afkøles til luftens temperatur. Når det er køligere uden for hængekøjen end indenfor, vil kunne mærke en temperaturforskel mod undersiden. Den temperaturforskel skal ikke være særlig stor, før du oplever det,  som blandt hængekøjefolk kendes som Cold Butt Syndrome. Jep, ganske enkelt kold røv. 

Hvis du lå direkte på jorden, ville du opleve mere eller mindre det samme problem. Som regel når du ligger på jorden, ligger du imidlertid på et liggeunderlag. Udover at sørge for at du ligger forholdsvis blødt, har liggeunderlaget også den funktion, at det isolere mod jorden. Jo koldere jorden er desto større isoleringsevne skal liggeunderlaget have. Når du ligger på jorden, er du derfor vant til at være isoleret. 

Liggeunderlag i hængekøjen?

Problemet løses på ikke ulig samme måde i hængekøjen. Et liggeunderlag i hængekøjenExped SynCellMat 5 er en fin løsning. Ofte kan et gammelt skumunderlag være tilstrækkeligt. Der er dog liggeunderlag, som er mere velegnede til hængekøje brug. Et eksempel er SynCellMat fra EXPED. Underlagets celleopbygning gør det komfortabelt at ligge på, når det anvendes som normalt liggeunderlag direkte på jorden. Samme celleopbygning, gør imidlertid også at liggeunderlaget kan tilpasse sig hængekøjens form, hvilket andre underlag ikke gør med samme naturlighed. Resultatet er bedre komfort. 

Isolering med underquilt

 

En anden løsning er et såkaldt underquilt. Kort fortalt er et underquilt en fiber- eller dunfyldt “dyne”, som hænges op under hængekøjen. 

Den ophænges så der opstår en lille luftlomme mellem “dynen” og hængekøjen. Denne luftlomme varmes hurtigt op af varmen fra dig, og danner et isolerende luftlag. En populær under quilt er DD Underblanket fra DD Hammocks. 

Lav dit eget underblanket

Uanset hvilken løsning der tiltaler dig, kan det betale sig at eksperimentere. Det er passer til andre, passer ikke nødvendigvis til dig. Prøv dig frem evt. med liggeunderlag du allerede har. Hvis du har en dobbeltlagshængekøje, kan problemet med liggeunderlag der rutcher til dels begrænses ved at skyde liggeunderlagt ind mellem lagene i hængekøjen. 

Er du fiks på fingerne, kan du selv fremstille et glimrende underblanket evt af en gammel sovepose. Der finders masser DIY guides på internettet, der kan hjælp dig på vej. Hvis du ikke gider bakse med hjemmesløjd, så koster et god under quilt fra lige under 500 kr. Måske en ide til julegave i år?
  
  

FLYTTEUDSALG - SPAR 10% November 29 2016

Kære Kunde,

Vi udvider og flytter til nye og bedre lokaler. Det betyder også at i perioden 28. nov - 2. dec. mens flytningen pågår, kan vi ikke ekspedere ordrer som normalt. Du kan naturligvis fortsat bestille det fede grej her på webshoppen. Blot må du påregne op til en uges ekstra leveringstid i forhold de normale 1 - 2 dage. Alle bestillinger afgivet i denne uge, vil blive afsendt senest mandag den 5. december. Du kan altså forvente at modtage varerne 6-7. december. 

Hvis du handler i flytteugen, kan du imidlertid opnå 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. Du skal blot bruge følgende rabatkode ved betaling:

Rabatkode: FLYT10

Hvis du har spørgsmål til din bestilling eller bare har lyst til en sludder omkring udstyr du går og drømmer, så er du altid velkommen til at give os et ring på 31404241. 

Mange hilsner

UrbanOutdoor.dk

 

 

 


Tidsfrister for Julehandlen 2016 November 16 2016

Sidste frist for Julegaven

Vi du være sikker på at have gaverne inden jul, kan du handle til og med den 21 december (hele dagen).

Forlænget bytteret

I anledning af julen har vi forlænget bytteretten. Det betyder, at alle varer købt fra og med den 1. november 2015 frit kan byttes frem til 15 januar 2017. 

Vi ønsker jer god fornøjelse med julehandlen. 

Venlig hilsen

Urban Outdoor 


Pas på merinould...det er stærkt vanedannende! September 29 2016

Vi vil gerne bringe en advarsel. Når først man har prøvet merinould, er der ingen vej tilbage. Læs om merinouldens mange fortræffeligheder inden du træffer en beslutning, der ikke kan gøres om...


Hold grejet tørt July 12 2016

Når regnen siler ned, bliver den vigtigste prioritet lige pludseligt at holde grejet tørt. Når først skiftesokkerne, kameraet eller rugbrødet er blevet vådt, så bliver det surt. Læs om hvordan man kan sørge for at holde grejet tørt og samtidig opnå bedre organisering og overblik over, hvad man har hvor.

[KONKURRENCE] Sov bedre med en hængekøje! July 08 2016

Byt teltet ud med en Frontline hængekøje fra DD Hammocks!

I weekenden's sommerkonkurrence, er det nu den populære DD Frontline Hammock vi sætter på højkant! Hvis du vil have chancen for at vinde den, skal du deltage i konkurrencen via Facebook:

1. Gå ind på vores Facebook side

2. "SYNES GODT" om opslaget.

3. Skriv i kommentarfeltet hvilken drømmetur, du ville tage hængekøjen med på!

Hjælp os med at sprede budskabet. Del gerne, så dine venner også får chancen. Husk! Der er fede præmier hver uge hen over sommeren. "SYNES GODT" om Urban Outdoor så du kan være med.

Interesseret i flere konkurrence og gode tilbud? Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Information om DD Frontline Hammock

En funktionel og komfortabel hængekøje, fremstillet i åndbart materiale, inklusiv myggenet og 10m webbing til ophængning. Konstruktionen giver masser af luft, plads og udsyn under myggenettet. Er der ikke fare for myg og kryb, kan du blot vende hængekøjen om, og være fri for nettet. Med en samlet vægt på blot 1.035 gram, og mulighed for isolering med liggeunderlag (ikke inkluderet), har DD Hammocks produceret en kvalitetshængekøje til en meget attraktiv pris.

Værdi DKK 549,00.

Husk at DELTAGE NU for at være med i konkurrencen!

Læs mere om DD Frontline Hammock

Weekend konkurrence DD Frontline Hammock

God weekend til jer alle
Urban Outdoor
----------
Konkurrencen løber indtil 10. juli kl. 24.00
Vinderen findes den efterfølgende dag ved tilfældig lodtrækning.
Vinderen kontaktes via kommentarfeltet.
Præmien består af én DD Frontline Hammock til en værdi af DKK 549,-
Præmien sendes gratis til nærmeste GLS Pakkeshop.
Efter aftale kan præmien også afhentes på vores lager i Brøndby.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter el. anden vare.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Den står www.UrbanOutdoor.dk nemlig for.


WEEKEND-KONKURRENCE - Vind DD's Tarp 3x3 - MultiCam July 01 2016

I ugens konkurrence kan du vinde DD's smarte og funktionelle Tarp 3x3 - MultiCam!

Hvis du vil have chancen for at vinde, skal du deltage i konkurrencen via vores Facebook side:

1. "SYNES GODT" om opslaget.
2. Skriv i kommentarfeltet hvor, eller til hvad, du kunne bruge dette tarp.

Hjælp os med at sprede budskabet. Del gerne så dine venner også får chancen. Husk! Der er fede præmier hver uge i vores sommerkonkurrencer. "SYNES GODT" om Urban Outdoor så du kan være med.

Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Klik på følgende link: http://eepurl.com/b5cfo5
Når du er tilmeldt, sender vi løbende mails med tilbud, produktnyt, konkurrencer og mere!

Information om DD's Tarp 3x3 MultiCam

Mønsteret på DD's Tarp 3x3 MultiCam er specieldesignet til at efterligne naturens udseende, så det falder naturligt ind i et skovrigt terræn. Hvad end du er friluftsmenneske, spejder, fuglekigger eller jæger, vil du hurtigt opdage, at du ikke undvære denne funktionelle tarp. Med 19 fastgørelsespunkter har du uendelige opsætningsmuligheder. Brug det som læ-sejl, skygge, holde udstyret tørt, bivuak - you name it! Kun fantasien sætter grænsen.

Værdi DKK 449,-.

Husk at DELTAGE I DAG for at være med i konkurrencen!

Læs mere om DD Tarp 3x3 MultiCam

DD Tarp 3x3 MultiCam konkurrence

 

God weekend til jer alle
Urban Outdoor
----------
Konkurrencen løber indtil 3. juli kl. 24.00
Vinderen findes den efterfølgende dag ved tilfældig lodtrækning.
Vinderen kontaktes via kommentarfeltet.
Præmien består af én DD Tarp 3x3 MultiCam til en værdi af DKK 449,-
Præmien sendes gratis til nærmeste GLS Pakkeshop.
Efter aftale kan præmien også afhentes på vores lager i Brøndby.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter el. anden vare.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Den står www.UrbanOutdoor.dk nemlig for.


WEEKEND-KONKURRENCE - Vind en lækker fibersovepose June 24 2016

Så kører UrbanOutdoor's weekendkonkurrence igen - vind en lækker fibersovepose fra Nordisk.

Hvis du vil have chancen for at vinde, skal du deltage i konkurrencen via vores Facebook side:

1. "SYNES GODT" om opslaget
2. Skriv i kommentarfeltet, hvilken rejse du kunne tænke dig at tage soveposen med på.
Hjælp os med at sprede budskabet. Del gerne så dine venner også får chancen. Husk! Der er fede præmier hver uge i vores sommerkonkurrencer. "SYNES GODT" om Urban Outdoor så du kan være med.

Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Klik på følgende link: http://eepurl.com/b5cfo5
Når du er tilmeldt, sender vi løbende mails med tilbud, produktnyt, konkurrencer og mere!

Information om fibersoveposen fra Nordisk

Hold dig varm med denne behagelige fibersovepose fra Nordisk. For at opnå optimal isolation og komfort, er den fyldt med Nordisk's specieludviklede NorthGuard fibre. Det giver samtidig en let sovepose, der kan komprimeres, så den ikke fylder meget i rygsækken. Værdi DKK 699,-. Husk at DELTAGE I DAG for at være med i konkurrencen!

Se soveposen her

 

God weekend til jer alle
Urban Outdoor
----------
Konkurrencen løber indtil 26. juni kl. 24.00
Vinderen findes den efterfølgende dag ved tilfældig lodtrækning.
Vinderen kontaktes via kommentarfeltet.
Præmien består af én Nordisk Abel -2 sovepose til en værdi af DKK 699,-
Præmien sendes gratis til nærmeste GLS Pakkeshop.
Efter aftale kan præmien også afhentes på vores lager i Brøndby.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter el. anden vare.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Den står www.UrbanOutdoor.dk nemlig for😀


WEEKEND-KONKURRENCE - Vind et Rensdyrskind June 17 2016

Deltag i denne uges weekend konkurrence, så har du chancen for at vinde et ægte Rensdyrskind.

KONKURRENCE: Vind en DD Chill Out Hammock June 10 2016

I denne uge har vi sat den lækker nyhed fra DD Hammocks på højkant. Se mere her.

 


KONKURRENCE: Vind en Savotta Backpack 202 dagsrygsæk June 03 2016

Savotta Backpack 202 er er alsidig og slidstærk dags-rygsæk du kan have med dig overalt. Deltag i vores konkurrence og måske bliver det din.

Hennessy Hammock Survivor Multicam Camo Classic April 09 2016

Canadiske Hennessy Hammock laver nogle af verdens mest anerkendte hængekøjer. Der er mange rigtigt fede modeller på programmet, men indtil videre er det kun Expedition, Explorer og Safari modellerne, de har valgt at gøre tilgængelige andre steder, end hos dem selv. Vi har, helt exceptionelt, og i en begrænset periode her i foråret, fået mulighed for at kunne skaffe Survivor Multicam Camo Classic modellen. Den vil kun kunne købes på bestilling, og vil ikke komme på shoppen. Prisen er 2.550 kr. inkl. levering. (ved normal forhandling ville vejl. udsalg pris i DK være 3.200 kr.).  Skriv til kontakt@urbanoutdoor.dk, hvis du er interesseret.

Hennessy Hammock Survivor Multicam Camo Classic


Spar 30% på Superundertøj til skituren January 12 2016

Super tilbud på Superundertøj. Læs mere her.

KONKURRENCE: Vind et Nordisk Halland 2 PU to-mandstelt December 18 2015

UrbanOutdoor's weekendkonkurrence i er fuld gang. Denne uge har vi sat et top-lækkert to-mandstelt fra Nordisk på højkant. Deltag i konkurrencen nu via vores Facebook side.

Køb julegaver frem til 21/12 kl 1300 December 18 2015

Sidst frist for levering inden jul. Læs her.

KONKURRENCE: Vind et Rensdyrskind December 05 2015

Find teltet til Rudolf og vind...

KONKURRENCE: Vind et Nordisk Gotland 5.0 liggeundelag November 29 2015

I UrbanOutdoor's weekend konkurrence har vi denne uge sat et luksus liggeunderlag fra Nordisk på højkant. Se mere her.

KONKURRENCE: Vind en Savotta Commander Turrygsæk November 20 2015

I UrbanOutdoor's weekend konkurrence har vi denne uge sat en lækker Savotta Commander 65l rygsæk på højkant.

Nyhed: DD Bergen Rucksack 45l November 18 2015

Så er der godt ny til rygsækfolket. DD Hammocks Bergen Rucksack kan nu fås i Danmark - nemlig lige her på UrbanOutdoor.dk.

KONKURRENCE: Vind en sovepose fra Nordisk November 13 2015

Denne weekend har vi sat en lækker sovepose fra Nordisk på højkant. Se mere her.

Tidsfrister til Julehandlen November 02 2015

Køb julegaven inden 21. december kl. 1300 og byt inden 15. januar 2016.

Hængekøjer er da ikke for store mennesker? October 29 2015

Det udsagn hører vi jævnligt, men sandheden er heldigvis noget andet.


VIND EN T-SHIRT FRA DD HAMMOCKS October 26 2015

KUN I DAG! Er du hurtig, kan du nå at vinde en af de 2 fede T-Shirts fra DD Hammocks.


Mønsterbryderen: Amok Draumr 3.0 October 20 2015

Vi ser det en sjælden gang i mellem. Pludseligt er der nogen, der bryder med vedtagne konventioner, og vender tingene på hovedet. Man har taget et produkt, som gængse normer definerer på en bestemt måde, kastet reglerne overbord og startet forfra. Amok DRAUMR er et sådant produkt. Og det virker.

Savotta Jaeger Backpack - ny jubilæumsmodel June 28 2015

Savotta's helt nye Jaeger Backpack er en genistreg med fleksibel kapacitet og mange fede finesser.

Ny DD XL Frontline Hammock med extra god plads May 12 2015

Drømme du om mere plads i hængekøjen, så findes der nu en XL version af DD Hammocks populære Frontline Hammock.

Vind en top-lækker Nordisk Silkeborg 18L daypack April 24 2015

Deltag i konkurrencen på vores facebook side, og vind en smart og super alsidig dagsrygsæk fra Nordisk.

Du kan stadig nå at eje en Hennessy Hammock til gammel pris March 20 2015

Dollarkursen rammer hængekøjerne fra Hennessy Hammock, men vi fortsætter med at sælge til gammel pris så længe lager haves.

Flere muligheder når du handler March 16 2015

Nu kan du også anvende internationale kreditkort når du handler på UrbanOutdoor.dk

Så ligger Savotta Commander igen på hylderne March 08 2015

Vi ved at mange har ventet på at Savotta's populære Commander rygsæk ingen skulle blive tilgængelig i Danmark. Ventetiden er slut. 


Marts konkurrence - vind en lækker sovepose fra Savotta March 05 2015

Deltag i konkurrencen på vores facebook side og vind en let sovepose fra Savotta

Nyhedsbrev: Ultra Let og Fleksibel Rygsæk September 25 2014

Mangler du en lommerygsæk, så har vi nu 3 forskellige modeller, i flere forskellige farver, du kan vælge imellem.

Nyhedsbrev: Hængekøjer og dansk kvalitet September 25 2014

Så er der nye spændende varer på webshoppen.

Valg af rygsæk February 03 2014

Enkel guide til den rigtige rygsæk.

Tag Sauna'en med overalt January 28 2014

Det lyder måske sært, men mobile saunatelte er en realitet. Nogle er ikke større end at du med lidt god vilje kan have dem med i kanoen. Andre er ideelle til SaunaGus events og kan sættes op overalt.

Så går Urban Outdoor i luften December 16 2013

I det nye år, vil det være muligt at købe nogle af de fedeste, mest tjekkede og cool retrotasker på Urban Outdoor.